Negle FAQ

Nedenstående er der nogle besvarelse på nogle af de mest spurgte spørgsmål omkring professionel neglebehandling. Vi håber det her vil være informativt og hjælpe dig med at lave den rigtige beslutning når det kommer til at vælge mellem professionel pleje eller pleje der hjemme. Husk altid bare at stille masser af spørgsmål hvis du er usikker på noget med hensyn til neglepleje og negleforstærkning mens du besøger en neglesalon som vores.

Hvorfor skulle jeg bruge tid på at give mine negle professionelle manicurer?

En smuk, godt, plejet negl er en vigtig del af dit overall look. Tiltrækkende negle og hænder forbedrer din udstråling om du bruger hele dagen i et køkken eller i et bestyrelseslokale. En normal manicure tager mellem 20 og 30 minutter. Kunstige negle, som tipper, akryl- og gelnegle tager omkring 45 minutter. Prisen er meget overkommelig og resultatet er prisen hver.

Hvor lang tid ved en normal manicure og pedicure holde?

En normal manicure og pedicure vil holde i omkring en til to uger. Det går an på din livsstil og hvad du laver til hverdag. Hvis du for eksempel arbejder i en have uden handsker vil din manicure ikke holde så længe. Kunstige negle, som akryl, tipper og gel holder deres friske udstråling meget længere fordi de tåler mere.

Hvad er hoved fordelen med kunstige negle?

For folk der bider deres negle er der faktisk 90% chance for at man stopper med det. Det er to grunde til det: først, man stopper et øjeblik og tænker over man ikke har lyst til at ødelægger noget man har brugt tid og penge på. For det andet folk der bider negle bliver ofte inspireret af at have smukke hænder. Det kan give dig de lange, smukke negle du altid har ønsket dig.

Vil mine naturlige negle blide ved med at vokse under de akryl?

Ja! Hvis din tekniker bruger gode produkter og bruger dem rigtigt. Kunstige negle kan faktisk forbedre tilstanden af dine negle. De kan forhindre at du bider og piller ved dem og mange flere ting der er ødelæggende for dine negle.

Hvor ofte skal man have ordnet sine kunstige negle?

Hver tredje uge vil negle teknikkerne fylde det område lige over din negleord, der hvor din naturlige negl er vokset ud. Dette ”fyld” blødgører, renser og genlægger akrylet hvor det naturlige er vokset ud.

Hvor længe holder kunstige negle?

Kunstige negle skal ordnes hver 3 uge. Det er vigtigt med de regulære fyld, akrylet løfter sig væk fra den naturlige negl og derfor kan væske og bakterier samle sig under det. En negle teknikker kan spotter steder hvor der er problemer og er nok den bedste til at give akkurate tips.

Hvor længe vil det tage for mine negle at blive normale efter man har fjernet akrylnegle?

Hvis dine naturlige negle var fyldt ordentligt og du har fået dine falske negle ordnet regulært hos salonen vil dine negle være i god tilstand lige efter fjerningen. Husk at bruge styrkendelak of passe på dine neglerødder med speciel olie og få regulære manicure, for at sikre sunde negle.

Hvorfor splitter negle eller bliver gule?

Der er rigtig mange grunde. Det kan ske på grund af kemikalier, dårlige slankekure, neglebidning og andre vaner.